Milujete kávu a rádi ochutnáváte její různé druhy? Pak vyzkoušejte test boxy od NejKafe

Pokud patříte mezi milovníky kávy, ale nevíte, jaký druh si z té široké nabídky objednat, pak využijte nabídku, kterou naleznete na našich stránkách a objednejte si test boxy. Každý test box je předen sestaven z různého mixu káv. Součástí balení je papír s obrázky kávy obsažené v test boxu. Každý z jednotlivých obrázků je opatřený QR kódem, který vás přesměruje na konkrétní druh kávy. Jednoduše si pak objednáte takovou, která vám z test boxu chutnala nejvíce. A na co se můžete těšit?

Test box 24 kávových kapslí do Dolce Gusto® od NEJKAFE

Tento test box obsahuje mix kapslí určených pro Dolce Gusto od značek Must, Lavazza, Musetti, Kimbo, Caffitaly, Lollo Caffe a Barbaro Caffe.

Test box 48 kapslí do Nespresso® od NEJKAFE

Připravili jsme pro vás také test box do Nespresso®, ve kterém naleznete mix značek iLLy, Lavazza, Costa Coffee, Caffitaly, Lor, Jacobs, Kimbo, Costa Coffee, Dolce Vita a Starbucks.

Test box 35 kapslí do Tchibo Cafissimo® od NEJKAFE

Další v pořadí je test box do Tchibo Cafissimo®. V něm naleznete kapsle Tchibo Cafissimo, Ecaffe, Caffitaly Limitovane Edice, Kimbo, Cagliari, Chicco D ORO nebo fOODNESS.

Test box 35 kávových kapslí do Lavazza A Modo Mio® od NEJKAFE

Tento test box obsahuje 5 kapslí značek Lavazza A Modo Mio® Delizioso, Lavazza A Modo Mio® Intenso, Lavazza A Modo Mio® Passionale, Lavazza A Modo Mio® Rossa, Lavazza A Modo Mio® Crema e Gusto Classico, Caffitaly Deciso a Caffitaly Soave.

Test box 24 kapslí do Dolce Gusto® Foodness od NEJKAFE

V tomto test boxu naleznete exkluzivní nabídku kapslí do Dolce Gusto® Foodness.

Test box 24 kapslí do Dolce Gusto® Čaje & Čokoláda od NEJKAFE

Pokud zrovna nepatříte mezi milovníky kávy, možná uvítáte test box s mixem čoko nápojů a čaje
Mars, Twix, Milky Way, Paw Patrol, Must a Dolce Vita.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz